Πώς χρησιμοποιώ το SEATRAC;

Μπορώ να κολυμπήσω αυτόνομα, με ασφάλεια και αξιοπρέπεια, παρέα με τους φίλους μου!

Τι είναι το SEATRAC

Το SEATRAC αποτελεί τη μοναδική λύση παγκοσμίως που επιτρέπει τη δυνατότητα σε άτομα με αναπηρία και κινητικά προβλήματα να μπούν στη θάλασσα αυτόνομα! Το SEATRAC είναι ένα κίνητρο για τα άτομα με αναπηρία να επισκεφτούν παραλίες, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν. Επίσης, είναι βοηθητικό εργαλείο για τις οικογένειες και τους φροντιστές των ατόμων με αναπηρία να απολαυσουν πιο έυκολα την θάλασσα μαζί με τους αγαπημένους τους!

Πως λειτουργεί

Βρίσκω την προσβάσιμη παραλία που θέλω να επισκεφτώ, ενημερώνομαι για το χειριστήριο, τον τρόπο χρήσης του και επισκέπτομαι την παραλία!

Μάθε περισσότερα

Συχνές ερωτήσεις

Επισκέπτομαι την κάθε σελίδα παραλίας που με ενδιαφέρει και διαβάζω το πεδίο "χειριστήριο". Αν δεν υπάρχει διαθέσιμο επικοινώνω στο τηλ. 2610876000.

Μπορώ να αποκτήσω το δικό μου εντελώς δωρεάν (χρεώνομαι μόνο τα έξοδα αποστολής) επικοινωνώντας στο τηλ. 2610876000 ή με email seatrac.preview@tobea.gr (αποστολή 1-3 εργάσιμες)

Για είσοδο στη θάλασσα πατάω το αριστερό κουμπί του χειριστηρίου παρατεταμένα. Για έξοδο από τη θάλασσα παταω το δεξί κουμπι του χειριστηρίου παρατεταμένα. Για να σταματήσει οποιαδήποτε στιγμή πατάω είτε το αριστερό είτε το δεξί κουμπι παρατεταμένα.

Περισσότερες από 200 προσβάσιμες παραλίες στην Ελλάδα

Συνεχώς αυξάνονται οι ράμπες για ΑμεΑ σε όλη την Ελλάδα. Το ονομά τους SEATRAC! Παγκόσμια πατέντα για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με αναπηρία και κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

Ανακάλυψε τες

Γιατί μ΄αρέσει το SEATRAC…

Σας ευχαριστώ για την δυνατότητα που μας δίνετε να χαιρόμαστε ισότιμα την διασκεδαστική και θεραπευτική δύναμη της θάλασσας!

Απόστολος Μ.

SEATRACer

Παρακολουθούμε συνέχεια το site σας και τον χάρτη που πλέον αποτελεί και βασικό κριτήριο και για τις διακοπές μας. Για εμάς το SEATRAC έχει γίνει ο καλύτερος μας καλοκαιρινός φίλος!!!

Μαίρη Χ.

SEATRACer's mom

Είμαι τόσο χαρούμενη που δε θυμάμαι πως ήταν πριν το SEATRAC το μπάνιο μου!

Ιωάννα Κ.

SEATRACer

Γιατί αρέσει το SEATRAC στην ομάδα της ΤΟΒΕΑ

"Το SEATRAC μας έδειξε πως η καινοτομία και η τεχνολογία μπορεί να γίνει το μέσο για να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας! Δεν υπάρχουν εμπόδια, μόνο προκλήσεις για να ξεπεράσουμε!"

Η ομάδα της ΤΟΒΕΑ

Τεχνικές λεπτομέρειες

Espa Banner GR